Workshop Engels en Duits voor secretaresse/managementondersteuner in de regio Arnhem 

Wij nodigen u graag uit! 
​​​

Elycio Talen Arnhem en Kiem Kompas met de daaraan gekoppelde Kiem Kompas Academy (onderdelen van Kiem Select) slaan de handen ineen! We combineren onze 55 jaar ervaring in taal- en cultuurtraining graag met de 25 jaar ervaring in secretariële en managementondersteuning van Kiem Select. Samen hebben we twee mooie workshops voor de professionele secretaresse/managementondersteuner samengesteld waarbij ook u van harte welkom bent!

Wat is Kiem Kompas?
Kiem Kompas is er voor managers en secretaressen/managementondersteuners die hun samenwerking willen optimaliseren en hierin persoonlijke groei en ontwikkeling ambiëren. Professionele coaches staan voor u klaar en ondersteunen bij het volgen van gerichte trajecten. De Kiem Kompas Academy maakt deze begeleiding compleet en stimuleert professionals om daadwerkelijk vorm te geven aan persoonlijke groei en ontwikkeling d.m.v. passende workshops, vakopleidingen en trainingen. 

Een mooie match dus met taleninstituut Elycio Talen! Al 55 jaar verzorgen we zakelijke taal- en cultuurtrainingen op maat voor managers en professionals zodat u in alle taalgebieden ter wereld de gewenste resultaten behaalt.

Praktische informatie
Workshop Engels voor managementondersteuners 
Thema: Telephoning & writing in English
Niveau: B1
Startdatum: 20 oktober 2021
Duur: 5 uur
Locatie: Elycio Talen Arnhem

Workshop Duits voor managementondersteuners 
Thema: Telefonieren & schreiben auf Deutsch
Niveau: B1
Startdatum: 27 oktober 2021
Duur: 5 uur
Locatie: Elycio Talen Arnhem

Speciale jubileumactie bij beide workshops 
Omdat we middenin het feestelijke jubileumjaar van Kiem Select zitten is er een mooie actie aan deze workshops verbonden! U ontvangt een gratis intake van 20 minuten door een professionele taaltrainer van Elycio Talen. Zo weet u bij aanvang van de workshop exact wat uw taalniveau is!

Meer weten of direct inschrijven? 
Leuk! Dat kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt z.s.m. uw inschrijfformulier.