Een nieuw jaar waarvan we bijna de eerste maand hebben afgesloten. In die maand zijn er weer goede samenwerkingen opgezet met opdrachtgevers en kandidaten.

Kiem Select

  • De vacature voor een internationaal directiesecretaresse ingevuld bij BMIThegon B.V. te Baak. De nieuwe samenwerking tussen directeur en secretaresse start op 1 maart 2022.
  • Het Utrechts Monumentenfonds zoekt samen met Kiem Select naar een allround secretaresse ter ondersteuning van de directeur en een compact team met daarbij een flexibele schil. De eerste gesprekken vinden op 4 februari a.s. in Utrecht plaats.

Kiem Kompas

  • De analyse van een bestuurssecretariaat voor een organisatie in Haarlem is afgerond en het functieprofiel is geschreven. Met dit profiel wordt een nieuwe bestuurssecretaresse gezocht.
  • Het team van Kiem Kompas komt 8 februari a.s. weer bij elkaar om nieuwe ideeën verder uit te werken. 

Kiem Kompas Academy

  • De groep studenten van de post-hbo leergang “Bedrijfs- en organisatiekunde voor de secretaresse” is volgende maand alweer toe aan de vierde fysieke lesdag. Vanwege de goede ervaringen van de studenten deze groep en de eerdere pilot, gaat eind zomer 2022 een volgende groep van start (inschrijven is nog mogelijk). 
  • De workshop “De Assertieve Managementondersteuner” vindt plaats op 4 maart a.s. Ook vanwege positieve ervaringen van de drie groepen die hier eerder aan deel hebben genomen. 

Heb je ook behoefte aan persoonlijke begeleiding tijdens een zoektocht naar een nieuwe baan of medewerk(st)er? Of staat ontwikkeling op het wensenlijstje in 2022 door het volgen van een opleiding, training of workshop? Of misschien wel een coachingstraject om een samenwerking te optimaliseren tussen manager en ondersteuner?

Dan biedt het dienstenpakket van Kiem Select, Kiem Kompas en de Kiem Kompas Academy alles onder 1 dak voor manager en managementondersteuner. 

Bel gerust voor meer informatie hierover (06-40594965 of 0575-571610) of mail vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.