Kiem Select - Koerier mei/juni 2016

logo


 

---
---

Verandermanagement... ook voor secretaresses en secretariaten!!

Verandermanagement is een altijd aanwezige factor binnen organisaties. Door het management of bestuur van een organisatie wordt regelmatig gekeken naar efficiënter werken, kostenbesparing, verbeter/kwaliteitstrajecten, milieuvriendelijk, duurzaam etc.
Dat het secretaressevak al geruime tijd onderhevig is aan veranderingen, die hier ook mee te maken hebben, is een feit.
Veranderingen in hoe een secretariaat, secretaresse oftewel management ondersteuners een manager, bestuurder of MT assisteren, is essentieel voor het bestaansrecht van deze per organisatie unieke samenwerking.
 
Het Deltaplan van Kiem Select is verandermanagement voor het secretariaat, waarin alle bovengenoemde aspecten zijn verwerkt.
Exclusief gericht op uw organisatie worden u en u medewerk(st)ers persoonlijk begeleid door het specialistenteam van Kiem Select om de veranderingen in secretariële ondersteuning te concretiseren én te realiseren.
 
Onderstaande kandidaten maken deel uit van het Deltaplan kernteam.
 
Vanzelfsprekend blijft Kiem Select ook de recruitmentspecialist voor al uw secretariële vacatures met een ruim gevuld en goed gescreend kandidatenbestand.
 
Bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden door te nemen rondom het Deltaplan van Kiem Select en/of werving en selectie.
 
Kiem Select – Making Sense of Secretarial Support!


T. 0575-571610
M. 06-40594965
E.  kiemselect@toker.demon.nl
W. www.kiemselect.nl
 
 

Een Spotlight voor een co-ordinator secretariaat, assessor en management assistent (NIMA, Middel Management).

Een ervaren co-ordinator secretariaat, die daarnaast ook als bestuurs/directiesecretaresse, hr-adviseur en assessor de nodige werkervaring heeft opgedaan.

Opzegtermijn: in overleg beschikbaar.
Werkt 24 uur per week met eventueel 1 dag per week virtuele ondersteuning.
Werkregio omgeving Zutphen, Deventer, Apeldoorn, Arnhem.

Deze kandidate staat al een aantal jaren bij Kiem Select ingeschreven en is toegevoegd aan het team voor het Deltaplan van Kiem Select.

Ze neemt graag opdrachten aan die meer van haar vergen dan standaard secretarieel werk. Een ervaren management ondersteuner. Zeer capabel om structuur aan te brengen m.b.t. het secretariaat, desnoods reorganiseren. Hierbij betrekt zij niet alleen de secretaresse(s), maar ook de manager(s). Menselijk in haar leidinggevende en coördinerende rol op een secretariaat. Ze kan mensen optillen in functioneren en communiceren; een kwaliteitsslag laten maken. Daar ligt haar kracht op organisatorisch en coachend gebied.

Een Spotlight voor een zeer ervaren top ondersteuner (universitair).

Een management assistente/secretarieel verandermanager, universitair + NLP

Opzegtermijn: medio augustus 2016 beschikbaar.
Werkt 32-40 uur per week.
Werkregio in overleg.

Een zeer zelfstandig opererende management ondersteuner. Neemt een secretariaat mee in een verbeter- c.q. kwaliteitslag. Een allround kracht met een prettig karakter. Past zich snel aan in een organisatie. De volgende woorden omschrijven haar: teamplayer, organisatorisch sterk, no-nonsense type, accuraat, proactief. Heeft eerder met zeer goed gevolg voor opdrachtgevers (profit en non-profit) van Kiem Select gewerkt. Is duidelijk in haar communicatie en werkt zeer professioneel.

Respectvol gaat zij om met een verandertraject binnen een secretariaat. Ze verstaat de kunst om de secretaresse(s) op soepele wijze bij de arm te nemen om een efficiency slag te kunnen maken waardoor managers en organisaties beter kunnen worden ondersteund.

Daarnaast is zij een up-to-date management ondersteuner voor CEO, CFO, bestuurder.

Een Spotlight voor office manager, HR-professional (hbo Personeel & Arbeid, mediation en loopbaancoach/-adviseur).

Een zwaargewicht als het aankomt op co-ordinerend office management met de nodige HR-achtergrond voor menig non-profit of profitorganisatie.

Opzegtermijn: per direct beschikbaar.
Werkt maximaal 32-40 uur per week.
Werkregio omgeving Arnhem, Ede/Wageningen, Utrecht.

Down to earth, weten wat het is om mensen/medewerkers te begeleiden, te verbinden en te coachen tijdens verandertrajecten binnen organisaties. Communicatief zeer vaardig en met recht een sparringpartner te noemen van een MT, bestuurder of CEO.

Ze is to the point, maar respectvol naar de mensen toe met wie ze werkt en waarvoor ze werkt. Zakelijk nieuwsgierig, zoekend naar de juiste oplossing voor een mogelijk probleem. Ze werkt gestructureerd en projectmatig. Ze staat haar 'mannetje' en heeft als passie het duurzaam verbinden van mensen onderling en binnen een organisatie.Tenslotte is die groep medewerkers de reden waarom een organisatie kan functioneren en bestaan.

Een mooi mens zowel van binnen als van buiten. Krachtig zonder te overheersen; samenwerken!!

--
www.kiemselect.nl | contactTwitter
--