Veelzijdige, oplossingsgericht en praktisch ingestelde communicatief sterke officemanager/teammanager, (project)coördinator en projectsecretaris met helicopter view.

Opzegtermijn: in overleg beschikbaar.
Werkt maximaal 24-32 uur per week.
Werkregio omgeving Utrecht/Arnhem.

Een zeer ervaren hbo'er. Houdt graag de regie en weet wat organiseren is. Ervaring op directie-, bestuursniveau en projecten binnen zowel de profit als de non-profit organisaties. Is een teamplayer en zorgt voor verbindingen binnen een organisatie en een project. Beweegt zich proactief door een organisatie, is oplossing- en resultaatgericht, stressbestendig, sociaal vaardig met een natuurlijk overwicht, coachend motiverend en gewend in een team en zelfstandig te werken.

Binnen haar verschillende rollen heeft zij regelmatig de terugkoppeling gekregen te beschikken over een goede combinatie van het breed meedenken binnen een organisatie, structuur aanbrengen en leidinggeven.

Kortom durven, denken en doen op basis van vertrouwen verantwoordelijkheid en vrijheid.

 

Een HR generalist; een breed georiënteerde HR professional.

Opzegtermijn: in overleg beschikbaar.
Werkt 16-24 uur per week.
Werkregio omgeving het midden en oosten van Nederland.

Ze is van vele markten thuis. Begeleidt diverse projecten op het gebied van bijv. strategische personeelsplanning, (inter)nationale werving en selectie, etc. Ze is gewend om voor profit als non-profit organisaties te werken. Een zeer ervaren HR consultant die in haar bestaand als zzp'er al menige organisatie heeft geholpen. Niet alleen met haar werk als consultant, maar indien nodig ook door een stukje kennisoverdracht en coaching on the job.

Een prettig, integer en eerlijk mens. Heel open in haar communicatie. Ze benadert mensen direct en respectvol.

 

Kiem Select is trots op de lange samenwerking met deze professionals en beveelt hen van harte aan bij ad interim opdrachten.