Een commercieel meedenkend marketing/communicatie managementondersteuner.

Opzegtermijn: in overleg.
Werkt 40 uur per week (in overleg).
Werkregio Arnhem, virtueel landelijk (freelance of op uitzendbasis).

Vrolijk, extravert. Werkt om te leven en niet leeft niet om te werken. Is iemand die ervoor gaat om een goed tot perfect product af te leveren. Begrijpt hoe belangrijk het is om een product of dienst goed op de markt te brengen en wat haar bijdrage hieraan kan betekenen.

Communicatief vaardig; stelt mensen door haar optreden snel op het gemak. Kortom een blij en positief mens. Iemand die graag bezig is met haar vak en hierin ook bijblijft.

 

Een managementondersteuner met vele talenten op secretarieel en financieel gebied. Werkt internationaal (Engels van een zeer hoog niveau).

Opzegtermijn: 1 maand.
Werkt 32-40 uur per week.
Werkregio Apeldoorn, Amersfoort, Zwolle, Deventer, Arnhem.

Van billing specialist t/m officemanagement, van directiesecretaresse t/m communicatiemanager, deze breed georiënteerde kandidate is van vele markten thuis (IQ 135). Inzetbaar bij menig MKB-organisatie met een (inter)nationale orderportefeuille. Ze is communicatief zeer vaardig, nauwkeurig met een goed gevoel voor humor. Heeft goede analytische vaardigheden, is stressbestendig en een team player. Vaart wel bij een divers takenpakket met eigen verantwoordelijkheden.

 

Een zeer integere en goede directie/bestuur managementondersteuner. Breed onderlegd; secretarieel, marketing, communicatie en commercieel.

Opzegtermijn: 1 maand.
Werkt 28-32 uur per week.
Werkregio Twente en de Achterhoek.

Is graag de stille kracht op de achtergrond van haar manager. Wil zich blijven ontwikkelen in de rol van de meedenkende, proactieve en zelfstandig werkende managementondersteuner. Voor haar zijn eigen verantwoordelijkheden belangrijk alsook de mogelijkheid tot het nemen van initiatieven in een samenwerking. Bijna klaar met haar Secretary Masters (hbo) is zij klaar voor een vervolgstap in haar loopbaan. Een ware 'tweede man' naast haar manager.