KIEM kompas logo 2019

 

Iedere secretaresse/managementondersteuner verdient een update!  

Dé kans om het beste van jezelf te worden, jouw authenticiteit te behouden als unieke ondersteuner met up-to-date vakkennis nodig op de arbeidsmarkt van nu.

De Kiem Kompas Academy is er speciaal voor jou om je de kansen te geven verder in jouw vak te groeien en te ontwikkelen met de drijfveer om nog meer die gewenste ondersteunende professional te worden/te zijn in de samenwerking met het management of bestuur.

Betaalbare leergangen, trainingen en workshops want tijdens deze financieel moeilijke tijden voor ons allemaal, denken we graag mee met jou. 

Bij de Kiem Kompas Academy werken we met compacte groepen en geven ervaren docenten en trainers fysiek onderwijs. Ze begrijpen jouw vak als geen ander. Niet alleen vanuit de schoolboeken, maar juist vanuit de praktijk. Ze kennen de valkuilen van de secretaresse maar ook van de managers in samenwerkingen, ontwikkeling en groei; van het individu maar ook van het team dat jullie vormen.

Een poosje niet de schoolbanken bezocht? Maak je geen zorgen, juist deze manier van onderwijs zorgt ervoor dat je niet verdwijnt in de grote massa, maar de aandacht krijgt die je nodig hebt. 

 

Het actuele programma 2023

  • De post-hbo leergang "Bedrijfs- en organisatiekunde voor de secretaresse".   Dit jaar wordt nog een tweede groep gevormd voor deze leergang. We gaan 8 september a.s. starten met een aantal leergierige deelnemers die hun positie en vakkennis een update willen geven. Wordt ook een nog betere gesprekspartner voor het management en jouw collega's door het volgen van deze leergang.

 

NIEUW IN 2023

  • Training “Financiën voor de secretaresse”.   Een hoofdpijndossier voor menig ondersteuner terwijl er meer en meer van je wordt gevraagd op dit gebied binnen de huidige ondersteuning van een manager/het management. Gebrek aan deze kennis mondt uit in onzekerheid in functioneren. 

    Deze opleiding maakt je completer in jouw rol als ondersteuner en sparringpartner voor het management. Jouw werk krijgt door de training meer verdieping en een extra dimensie, omdat je het financieel kloppende hart van een organisatie beter begrijpt.

  • Training “Presenteren met Power”.    Niet iedereen is een geboren spreker. Menigeen bekruipt een ongemakkelijk gevoel bij het vooruitzicht om voor een groep te spreken. Met overtuiging en kennis van zaken een pitch te geven, een product te presenteren of tijdens een (directie)vergadering een project toe te lichten is een vaardigheid die niet iedereen is gegeven. Tijdens deze training sta je als cursist centraal en ga je met direct toepasbare presentatie power tools in de praktijk aan de slag.
  • Workshop "Grensoverschrijdend gedrag en integriteit". Helaas een zeer actueel onderwerp in samenwerkingen. Tijdens de laatste Kiem Kompas Academy landelijke trainingsdag op 5 november 2022 voor de Nederlandse Vereniging voor Directie- en Managementondersteuners bleek de inhoud van deze workshop tot steun te zijn voor de aanwezigen. Reden waarom wij deze workshop ook in-company aanbieden om dit onderwerp in een veilige omgeving bespreekbaar te maken met direct toepasbare tools voor de deelnemers.

Binnenkort maken wij de startdata bekend. De trainingen en de workshops  zijn overigens ook in te zetten voor groepen in-company. 

Als teambuildingsevent dragen ze bij aan de cohesie in de samenwerking(en). Hiervoor maken we graag een offerte op maat. 

Brochures, flyers en prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.  

 

Nog even dit.......

Ben jij je ervan bewust dat per 1 augustus 2022 de Arbeidswet is veranderd? 

Volgens het nieuwe arbeidsrecht is een werkgever verplicht om de scholing te betalen die voor jou noodzakelijk is om je beroep uit te oefenen. Het mag dus niet zo zijn dat jij voor die kosten opdraait. Deze noodzakelijke scholing moet ook - voor zover dat redelijkerwijs mogelijk is - onder werktijd kunnen worden gevolgd, zodat het jou na werktijd geen extra tijd kost.

Kortom: per 1 augustus 2022 moet scholing kosteloos en onder werktijd worden aangeboden.

 

Interesse in het lesprogramma van de Kiem Kompas Academy?

Mogelijkheden tot in-company opleiding/training/workshop voor groepen?

Of een analyse van uw secretariaat en begeleiding in transitieprocessen via Kiem Kompas?

 

Vraag informatie aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-40594965/0575-57160.