KIEM kompas logo 2019

IK DENK, DUS IK BEN!!!    Je kunt niet van veel zaken zeker zijn, maar dat jij het start- en eindpunt van alles in jouw leven doordat je kunt denken, is echter een zekerheid waar jij en anderen niet omheen kunnen. Jij wilt groeien en ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Je wilt verder, maar de eerste stap zetten is een drempel die je nog wel moet nemen. Kijk dan naar ons actuele programma.

Jouw talent koesteren is belangrijk voor de Kiem Kompas Academy! Reden waarom jouw rijpingsproces als managementondersteuner en de verandering die je tijdens onze trainingen/opleidingen ondergaat, worden begeleid door een bevlogen docent. In compacte groepen, zodat je tot je recht komt in een veilige leeromgeving.

 

Het actuele programma 2024

  • De post-hbo leergang "Bedrijfs- en organisatiekunde voor de secretaresse".   Deze succesvolle leergang maakt onderdeel uit van de nieuwe masteropleiding "Meesterschap in Managementondersteuning", maar is ook separaat te volgen. In 5 maanden tijd kun je dit certificaat behalen. Mocht je later toch de masteropleiding willen volgen, dan kun je dit certificaat in 3 maanden tijd behalen en heb je het volledige diploma.
  • De masteropleiding "Meesterschap in Managementondersteuning".  Deze verrijkend en vérreikende scholing met impact is speciaal ontworpen voor de proactieve managementondersteuner. We ondervonden een behoefte aan verdere vervolgscholing bij de deelnemers van de hierboven genoemde post-hbo leergang, die we met de lessen in de vorm van meesterwerken nu kunnen aanbieden. Het complete diploma kun je in 9 maanden behalen door de post-hbo leergang en deze mastersopleiding succesvol af te sluiten. Heb je bij een ander opleidingsinstituut een hbo vakgerichte opleiding gevolgd, dat duurt deze master 5 maanden en sluit je succesvol af met een certificaat. Heb je eerder de post-hbo leergang gevolgd bij de Kiem Kompas Academy of bij Rieel-organisatieverbeteringen (de Secretaresseschool), dan kun je in 3 maanden tijd het volledige diploma behalen. 
  • De post-hbo leergang "Leidinggeven aan secretariaten en teams".  De kans voor beginnende of ervaren officemanagers en teamleiders van een secretariaat om te groeien in hun leidinggevende functie. Leren om deze verantwoordelijke positie binnen een team daadwerkelijk in te kunnen nemen en een meerwaarde te vormen voor de mensen waarmee je samenwerkt. Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen in deze positie, dan biedt onze pittige en korte leergang jou hiertoe de gelegenheid. De leergang is samengesteld door vakmensen, die jouw rol binnen een team begrijpen. De lesstof sluit aan op jouw leiderschap van morgen, zodat je jouw team zowel balans als uitdaging kunt bieden. Deze leergang duurt 5 maanden en sluit je succesvol af met een certificaat.
  • Workshop "Grensoverschrijdend gedrag en integriteit". Helaas een zeer actueel onderwerp in samenwerkingen. Tijdens een landelijke trainingsdag van de Nederlandse Vereniging voor Directie- en Managementondersteuners heeft het team van de Kiem Kompas Academy deze workshop gegeven. De inhoud van deze informatieve workshop werd als steun ervaren door de aanwezigen. Reden waarom wij deze workshop ook in-company aanbieden om dit onderwerp in een veilige omgeving bespreekbaar te maken met direct toepasbare tools voor de deelnemers.
  • Training “Financiën voor de secretaresse”.   Een hoofdpijndossier voor menig ondersteuner terwijl er meer en meer van je wordt gevraagd op dit gebied binnen de huidige ondersteuning van een manager/het management. Gebrek aan deze kennis mondt uit in onzekerheid in functioneren. 

    Deze opleiding maakt je completer in jouw rol als ondersteuner en sparringpartner voor het management. Jouw werk krijgt door de training meer verdieping en een extra dimensie, omdat je het financieel kloppende hart van een organisatie beter begrijpt.

  • Training “Presenteren met Power”.    Niet iedereen is een geboren spreker. Menigeen bekruipt een ongemakkelijk gevoel bij het vooruitzicht om voor een groep te spreken. Met overtuiging en kennis van zaken een pitch te geven, een product te presenteren of tijdens een (directie)vergadering een project toe te lichten is een vaardigheid die niet iedereen is gegeven. Tijdens deze training sta je als cursist centraal en ga je met direct toepasbare presentatie power tools in de praktijk aan de slag.

De post-hbo leergangen, de master, trainingen en de workshops zijn overigens ook in te zetten voor groepen in-company. Als teambuildingsevent dragen ze bij aan de cohesie in de samenwerking(en). Hiervoor maken we graag een offerte op maat. 

Startdata van deze ontwikkelingskansen worden per kans bepaald door de deelnemers. 

Brochures, flyers en prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.  

 

Nog even dit.......

Ben jij je ervan bewust dat per 1 augustus 2022 de Arbeidswet is veranderd? 

Volgens het nieuwe arbeidsrecht is een werkgever verplicht om de scholing te betalen die voor jou noodzakelijk is om je beroep uit te oefenen. Het mag dus niet zo zijn dat jij voor die kosten opdraait. Deze noodzakelijke scholing moet ook - voor zover dat redelijkerwijs mogelijk is - onder werktijd kunnen worden gevolgd, zodat het jou na werktijd geen extra tijd kost.

Kortom: per 1 augustus 2022 moet scholing kosteloos en onder werktijd worden aangeboden.

 

Interesse in het lesprogramma van de Kiem Kompas Academy?

Mogelijkheden tot in-company opleiding/training/workshop voor groepen?

Of een analyse van uw secretariaat en begeleiding in transitieprocessen via Kiem Kompas?

 

Vraag informatie aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-40594965/0575-57160.