KIEM kompas logo 2019

 

De Kiem Kompas Academy is er speciaal voor de secretaresse, die managementondersteuner, die verder wil in haar vak alsook de manager die ambitiess heeft om verder te ontwikkelen en te groeien tot de professional die ertoe doet in een samenwerking met het management of bestuur. 

Ben jij een ondersteuner die zich hierin helemaal in kan vinden? Dan past het onderstaande actuele programma voor de komende tijd bij jou!

 

Het actuele programma 2022/2023

 

  • Op 21 oktober 2022 starten we met een nieuwe groep voor de post-hbo leergang "Bedrijfs- en Organisatiekunde voor de secretaresse"*. Meld jezelf of een medewerker dus snel aan want vol=vol!! 
  • De workshop “de assertieve managementondersteuner”*; leer op subtiele manier te zeggen wat er werkelijk toe doet. De workshop vindt voor de 4de keer plaats. In het nieuwe jaar ben je welkom op 20 januari 2023. Mis het niet en schrijf je alvast in!!
  • Speciale Kiem Kompas bijeenkomst voor de Achterhoek Assistants op 10 oktober a.s. Locatie is de raadzaal van Gemeente Bronckhorst in Hengelo (Gld.). Gratis parkeren. Aanmelden via de Facebookpagina van de Achterhoek Assistants of via Kiem Select. 
  • Workshop Business English* via Elycio Talen en de Kiem Kompas Academy vindt plaats op 8 november a.s. in Arnhem. Meld je aan voor deze unieke kans jouw talenkennis op te halen en/of te verstevigen!
  • Nederlandse Vereniging van Directie- en Managementondersteuners (NVD); de Kiem Kompas Academy organiseert de landelijke Trainings- en Opleidingsdag voor deze vereniging op 5 november 2022. Verdere informatie over aanmelding volgt via de NVD.

*Brochures, flyers en prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

 

 

Interesse in het lesprogramma van de Kiem Kompas Academy?

Mogelijkheden tot in-company opleiding/training/workshop voor groepen?

Of een analyse van uw secretariaat en begeleiding in transitieprocessen via Kiem Kompas?

 

Vraag informatie aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-40594965/0575-57160.