KIEM kompas logo 2019

Wat is Kiem Kompas?

Kiem Kompas is een ondersteunende dienstverlening van Kiem Select voor professionele managers én managementondersteuners die persoonlijke groei en ontwikkeling ambiëren en dit ook nastreven in hun samenwerking. Die samen of individueel open staan voor coaching, advies en begeleiding die recht doen aan hun beide rollen en taken in de organisatie en deze waar noodzakelijk integreren.

Wij werken graag met die mensen, die leiderschap (over zichzelf en anderen) serieus nemen en daadwerkelijk het verschil willen maken.

Start-up of scale-up organisaties t/m MKB en grote(re) non-profit en profitorganisaties worden door onze mentoren begeleid.

Waarom Kiem Kompas?

De vraagstukken waarvoor wij worden ingeschakeld: 

  • Hoe optimaliseren wij de werkrelatie tussen manager en ondersteuner?
  • Ons secretariaat moet een herstructurering doormaken?
  • Hoe benut ik de competenties van mijn hbo-geschoolde ondersteuner?
  • Hoe geef ik werk moeiteloos uit handen?
  • Ik overweeg voor het eerst een directiesecretaresse/MA/PA/VA. Waar moet ik rekening mee houden, wie of wat past bij mij? Tijdelijk of vast.
  • Hoe communiceer ik duidelijker richting ondersteuner en team (en vice versa, hoe kan ik duidelijker zijn in het MT en mijn rol pakken)?
  • Laat ons zien wat we nog niet zien: waar liggen onbenutte kansen?
  • Wat moeten we tegen elkaar kunnen zeggen?
  • Hoe manage ik afspraken in plaats van te blijven vasthouden aan een verwachting?
  • Hoe verder als management van mijn organisatie tijdens Corona en daarna? 

Wat wij vervolgens duidelijk maken is wat de manager ervan weerhoudt om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden in ondersteuning en wat de management-ondersteuner weerhoudt om haar/zijn rol op te pakken en juist die gewenste ondersteuning te bieden.

Hoe het in z’n werk gaat.

Onze programma’s zijn transformatief, proactief en praktisch van aard. Wij geloven erin dat dit leidt tot een blijvend resultaat en meer kennis. Een quickfix, daar zijn wij niet van. 

Heeft u het idee dat optimalisatievraagstukken spelen? Dan komen wij graag langs voor een verkennend gesprek waarin u duidelijk krijgt waar verbetermogelijkheden liggen. Aan de hand hiervan bepalen wij wat wenselijk is en of wij dat kunnen bieden. Zo ja, dan ontvangt u een maatwerk-offerte met meerdere opties qua uitvoering en investering en de bijbehorende resultaten. Hierna besluit u of u een traject mogelijk gaat maken. 

Heeft u vragen of wilt u kennismaken? Neem dan gerust contact op met een van ons. Of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij ontmoeten u graag!

 

Cora Toker; directeur van werving & selectiebureau Kiem Select, Kiem Kompas, de Kiem Kompas Academy. Specialisme: managementondersteunend personeel Tel: 06-40594965 of 0575-571610.

Elsbeth van Lienden; directeur coaching boutique The Pink WalnutSpecialisme: business & personal mentor van top management en bedrijfseigaren Tel: 06-44355027 

Mirka Moot : directeur van Mirka Ridder Support: mentor en bedrijfsadviseur voor managers en managementondersteunend personeelTel: 06-25060963

 

Wat zeggen anderen over Kiem Kompas?

Oud bestuurder en huidig manager van een non-profitorganisatie

Ik zit lekker in mijn vel, ben productief etc. De coaching van Kiem Kompas heeft daar zeker een positieve bijdrage aan geleverd. Dus dank voor de spreekwoordelijke schop onder m’n achterste.

Start-up consultant:

Het gaat goed. De Kiem Kompas coach vult me aan, remt me af en stuurt bij. Exact wat ik nodig heb.

Interim manager:

Ik vind Kiem Kompas een super mooi product/concept. Heel praktisch en vult een mooi gat dat bij ondernemers valt als ze groeien.