Andere bureaus noemen het outplacement. Kiem Select/Kiem Kompas kiezen voor een positieve aanpak omdat een verandering ook nieuwe kansen biedt. Vandaar dat wij spreken over een transfer van de secretaresse op de arbeidsmarkt.

secretaressetransfer pijltjes

Standaardonderdelen van het transfertraject

  • een uitgebreide intake gericht op persoonlijkheid, vaktechniek en competenties;
  • het vaststellen van de startpositie en een realistische invulling van ambities;
  • de profilering van de secretaresse: persoonlijk profiel en motivatie voor cv en LinkedIn;
  • een training “Solliciteren anno nu”;
  • een training persoonlijke presentatie voor sollicitatie- en netwerkgesprekken;
  • het maken van een plan van aanpak;
  • ondersteuning en advies bij netwerken en sollicitaties (ook tussentijds telefonisch of per e-mail bereikbaar);
  • een luisterend oor en een steuntje in de rug tijdens het transfertraject;
  • vaktechnische begeleiding op afstand tijdens eerste periode ander werk (proeftijd).

 

Praktische zaken

De gesprekken voor de secretaressetransfer vinden plaats op het kantoor van Kiem Select in Vierakker en bij de coaches/trainers van Kiem Kompas. Het transfertraject kan zowel op initiatief van de werkgever als de secretaresse plaatsvinden en kost 4.975 euro. Facultatief kan het traject nog worden uitgebreid met counseling, juridisch advies en/of extra trainingen. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Alle bedragen zijn inclusief materiaal en testen, maar exclusief btw.

Vergroot je kans op succes

Veel secretaresses in Nederland dreigen hun baan te verliezen. Kiem Select en de coaches van Kiem Kompas bundelen hun krachten en bieden full service vanuit hun gezamenlijke expertise van het secretaressevak. Kiem Select en Kiem Kompas bieden als recruitment consultant, coaches en trainers voor secretarieel managementondersteunend personeel en coaches voor managers en leidinggevende een unieke samenwerking die de kans op een succesvolle secretaressetransfer vergroot.

transferpijltjeskiem-select-logo

Afspraak maken?

Voor het maken van concrete afspraken belt u met:

Cora Toker-Dekkers van Kiem Select (06-40594965).

 

Referentie deelnemer van de Secretaressetransfer

“Na 10 jaar ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Bij mijn transfer op de arbeidsmarkt werd ik professioneel en met veel betrokkenheid geholpen door Cora en Diana. Samen hebben we gekeken naar waar ik stond en naar mijn ambities. Na een frisse en kritische blik op mijn cv en de persoonlijke training “Solliciteren anno nu” onder vakkundige en enthousiaste begeleiding van Diana, was ik weer klaar om de arbeidsmarkt op te gaan. Daarbij kon ik gegarandeerd rekenen op de kennis en persoonlijke coaching van Cora ter voorbereiding op mijn sollicitatiegesprekken. Ik heb zeer veel profijt van de begeleiding en inzichten die ik heb verkregen tijdens de trainingen. Vol trots kan ik melden dat ik onlangs gestart ben in een leuke, nieuwe secretaressebaan. Mijn nieuwe baan bevalt goed. Ik begin me steeds meer ‘als een vis in het water te voelen’ op mijn nieuwe werkplek. Ik hoop dat ik, geïnspireerd door Diana en Cora, me blijf ontwikkelen en eruit kan springen als secretaresse.”